Gi-scones
Ingredienser
4,5 dl |
2 dl |
0,5 dl |
1 dl - tål du inte nötter kan du byta ut nötterna mot torkade aprikoser. |
1 tsk |
1 msk |
50 gram |
2,5 dl |
Tillagning
4 kakor1. Krossa nötterna och blanda dem med de torra ingredienserna.
2. Skär smöret i kuber och finfördela det med hjälp av fingertopparna.
3. Rör i yoghurten och blanda om.
4. Dela degen i fyra bitar och forma till runda plattor. Skåra med en
vass kniv och nagga med en gaffel.
5. Grädda i 175 grader i ca 15 minuter.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristofersson
Passar perfekt till mellanmål!
Kommentarer
Postat av: Sannalitens.blogg.se
Svar: Hehe okej :) Vad har du gjort idag då? :)
Trackback