Supergod laxpaj!

Ingredienser

Pajskal
2,5 dl
100 gram
100 gram

Fyllning
200 gram
2 st
2 dl
1,5 dl

Tillagning

Pajskal
1. Hacka samman ingredienserna till pajdegen och tryck ut i formen. Låt vila ca 1 timme i kylen.

2. Sätt på ugnen på 200 °. Grädda pajdegen i 15 minuter. Låt svalna.

Fyllning:
3. Skär laxen i mindre bitar, hacka dillen fint. Fördela över pajskalet.

4. Blanda samman ägg, grädde och ost. Häll över laxen och grädda i ugnen ca 25 minuter.

6. Frys i portionsbitar.

Servera med grönsallad och cocktailtomater.
Receptet är till fyra personer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0